Botox Göteborg

Botox – Vad är det?
Botulinumtoxin, mer känt som Botox, är framtaget för att mjuka upp din spända muskulatur och för att skapa volym och ge ett lyft till hud som tappat sin elasticitet.Botoxinjicering används främst till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna i ansiktet, men kan även användas för behandling av exempelvis svettkörtlar i armhålor.Behandlingen botox i pannan används när du vill åtgärda din glabella, osynliggöraarga rynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan.
Dina muskler i ansiktet hör ihop och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det påverkas när du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna.Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet till exempel.
Botox är även en behandling som kan förbättra hälsan och kroppens funktioner. Botox är hjälpande mot huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i överspända muskler.Med botox i pannan blir det attmusklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.

Botox priser
Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox är det olika priser.
Exempelvis om du villbehandlabotox kråksparkar,botox glabella eller botox kämuskler för att nämna ett par av områdena som vi kan behandla.
Fullständigt pris ges när du har din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Där går ni tillsammans igenom vilket område du vill habotox, om du gjort botox innan eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilkenbotox behandling som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.

Botox injektion – Procedur?
Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din botoxbehandling. Efter dethar du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att ta dig igenomsteg för steg, pris och för att besvara om du har några frågor.Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort injiceringtidigare, så ska du känna dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska gedig all information om din behandling.
Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox effekt
En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox?Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör. fillers läppar

Related Post